linastroom.blogg.se

Nyårsafton och fyverkerier

Publicerad 2015-12-31 09:53:29 i Allmänt,

Har ni haft en god natts sömn? Det har jag haft. Kollar alltid på tv en snabbis varje dag innnan jag somnar. Igår somnade jag med tv:n på och vaknade på morgonen. DÅ har man sovit skönt. Verkligen! Jag har nyss ätit lite frukost. Julskinka på somvanligt nu under jul och nyår. Det fick nog bli en av de sista för det är inte mycket kvar av skinkan nu. ;) Snart ska jag till stallet men innan det var jag ju tvungen att hälsa er godmorgon. FÖR SISTA GÅNGEN DETTA ÅRET!!! Visst är det sjukt hur snabbt detta året gått? Jag känner så varje år. Det känns som om ett år inte alls är lång tid för det tar ju slut på två sekunder. Sjukt!
 
I stallet idag har jag tänkt rida Cleo i paddocken om underlaget håller och ta en uteritt på Ronny. Förhoppningsvis har ingen börjat med smällare så att hästarna blir rädda. Tycker det är såå respektlöst att skjuta innan tolvslaget då iprincip alla djur känner sig osäkra och blir rädda. Vissa människor har ingen respekt i sig.
 
Efter stallet ska jag hoppa in i duschen och sen byta om till min glittriga klänning för att senare åka hem till en kompis för att fira nyår. Det ska bli jätte kul att få spendera nyår tillsammans med vänner man älskar. Kommer ta med mig kameran så ni lär få massa bilder imorgon. 
 
Visst är fyverkerier verkligen fina? Men egentligen skadar det mer än vad det ger nöje.. 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela