linastroom.blogg.se

Godkväll på er

Publicerad 2016-01-31 19:45:35 i Allmänt,

Så var nästan hela helgen över. Det går ju alltid för fort? Säger det varje söndagkväll och säger det igen. Usch asså! Men imorgon är det ny vecka som gäller och en liten nystart är ju aldrig fel! Jag hoppas iallafall på att få en bra vecka. Tror att det kommer bli rätt lugnt på hästfronten. Vi tror att Ronny har fått en liten sträckning då han inte såg helt ren ut vänster bak. Så vi ska hålla extra koll ett tag framöver och han ska bara få gå promenader. Känns rätt skitigt då vi precis liksom kom igång igen efter vilan.. Men hästar är levande djur och allt kan hända. Bara bita i det sura äpplet. Men förhoppningsvis är det inget värre. 
 
Väderprognoserna visar för minusgrader till veckan vilket betyder stenhård mark. Inte kul. Så det kommer nog bli många skritturer och promenader för Cleo också. Känns så tråkigt att vädret ska ställa till med saker. Kan det liksom inte vara sommar året om så man slipper oroa sig? 
 
Resterande av kvällen kommer för mig tillbringas med bloggande. Jag ska försöka få ihop inlägg till hela veckan framöver! :D
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela